COACHING

Kwaliteit

Producten

Hoe groot is de schat aan warenkennis en mogelijkheden binnen uw huidige brigade?
Door ruime ervaring en een andere kijk op producten en de ontwikkeling hier een andere beleving creëren.
Ingrediënten met de juiste kooktechnieken behandelen voor maximale smaak en presentatie.
Waar kopen we onze producten in?

Efficiëntie

Werken in een systeem zorgt voor constante kwaliteit voor de gast, geeft rust en zorgt voor veiligheid.
Geen eilandjes en individuen, maar in dienst van de brigade voor een collectief product.
Processen bewaken door het maken van afspraken die we logboekprincipes noemen.
Hierdoor ontstaat er een duidelijke structuur die zorgt voor de borging van kwaliteit.
Drukpunten uit het service verplaatsen naar mise en place met hedendaagse technieken is hier een goed voorbeeld van.

Logistiek

Het aanschaffen van een nieuwe keuken of doen van aanpassingen gaat vaak gepaard met investeringen.
Zorgvuldig kijken naar de mogelijkheden, de ruimte en de middelen om tot een verstandige afweging te komen.
Terugkerende personeelskosten kunnen misschien uitgespaard worden door nieuwe keukentechnieken, andere apparatuur en de juiste routing.

Logboeken

Wat we met dit principe bedoelen is niks meer of minder dan een dagelijkse dagboek voor de keuken. Dit lijkt onschuldig, maar is in mijn optiek van levensbelang voor een continue kwaliteit.
Hierin kunnen meerdere logboeken een rol spelen door deze per partie te benoemen.
Hiermee kader je de verantwoordelijkheid af per persoon en kunnen we de logboeken complementeren van mise en place lijsten via bestellijsten tot aan hygiëne codes.